Tarieven

Iedere uitvaart is uniek, en daarmee ook de mogelijkheden om tot een passende afscheidsreportage te komen. De opties en bijbehorende tarieven geven een richtlijn; mogelijke varianten bespreek ik graag met u. Overleg geeft de mogelijkheid uw wensen zo goed mogelijk te vertalen in de reportage.

De dagen na een overlijden zijn intens en vol emotie – en toch moet er ook veel geregeld worden. Ik heb veel ervaring als afscheidsfotograaf en ben in staat snel en adequaat tot een opzet te komen voor de reportage. Het is ook mogelijk om de uren fotografie te spreiden over diverse momenten van die belangrijke dagen.

Een aantal uitvaartverzekeringen heeft binnen de polis een vrij te besteden budget dat u ook kunt besteden aan een uitvaartfotoreportage. Klik hier voor een kennisdossier.

 

Alessandra Mignardi uitvaartfotograaf Stil Afscheid

Hart Pakket

€ 240,-

1,5  uur fotografie

± 30 foto’s

Afscheidsfilm met 1 lied

 

kies uit

Opbaring | Dienst | Kerkhof | Uitstrooien as

 

 

 

 

Inclusief 2 uur professionele nabewerking

 

Ster Pakket

€ 475,-

3 uur fotografie

± 100 foto’s

Afscheidsfilm met 2/3 liedjes

 

Tijdens en rond de dienst

Op het kerkhof of crematorium

Het laatste moment

 

 

Inclusief usb-stick

Inclusief 4 uur professionele nabewerking

Diamant Pakket

€ 650,- 

5 uur fotografie

± 150 foto’s

Afscheidsfilm met 3/4 liedjes

 

Vertrek van thuis of elders en aankomst

Tijdens en rond de dienst

Op het kerkhof of crematorium

Het laatste moment

Samenzijn na de dienst / koffietafel

 

Inclusief usb-stick

Inclusief 8 uur professionele nabewerking

Fotoboek

Bovenstaande tarieven zijn exclusief een fotoboek.

Als u graag heeft dat ik het fotoboek samenstel, kan dat natuurlijk. Ik lever fotoalbums van hoge kwaliteit, op Fuji HD Lustre Paper, platliggend. 

Kleine album, formaat 15x15 cm, 15 pagina's: € 80,- (extra kopie € 35,-)

Groot album, formaat 30x30cm, 25 pagina's: € 180,- 

meer info

Voor een Hart Pakket ben ik aanwezig waar u het het meest prettig vindt, bijvoorbeeld bij de afscheidsdienst, de crematie of begrafenis, of de asverstrooiing. Ik zal 30 prachtige foto’s in hoge resolutie via we-transfer doorsturen met de afscheidsfilm.

Met mijn Ster Pakket ben ik drie uur aanwezig tijdens de aankomst bij het crematorium of kerk, de afscheidsdienst met eventuele sprekers; ik zal impressiefoto’s maken van bloemen en andere gedenken. U ontvangt circa 100 foto’s in hoge resolutie (in kleur, zwart/wit, of een combinatie) en de afscheidsfilm in een houten, luxe USB-stick.

Met een Diamant Pakket ben ik 5 uren aanwezig: bij de opbaring, de laatste momenten samen met uw dierbare, thuis of elders; tijdens de aankomst bij het crematorium of kerk; de afscheidsdienst met eventuele sprekers; impressiefoto’s van bloemen en andere gedenken; en uiteindelijk bij het samenzijn na de dienst/koffietafel. Ik zal daarna een houten, luxe USB-stick leveren met digitale foto’s (circa 150, in hoge resolutie, in kleur, zwart/wit, of een combinatie)  en een video (afscheidsfilm) met de foto's en de muziek gespeeld tijdens de ceremonies.

Met de afscheidsfilm blijven de herinneringen intact en wordt de uitvaart niet alleen een afscheid, maar ook een viering van het leven van de overledene. De zorgvuldig op elkaar afgestemde muziek en foto's brengen de emoties altijd weer tot leven.

Extra houten USB-sticks in luxe doos zijn mogelijk, € 35,-

De tarieven zijn inclusief selectie, professionele nabewerking, BTW en reiskosten binnen 30 km.

Tulips, afscheidsfotografie