Tarieven

Iedere uitvaart is uniek, en daarmee ook de mogelijkheden om tot een passende afscheidsreportage te komen. De opties en bijbehorende tarieven geven een richtlijn; mogelijke varianten bespreek ik graag met u. Overleg geeft de mogelijkheid uw wensen zo goed mogelijk te vertalen in de reportage.

De dagen na een overlijden zijn intens en vol emotie – en toch moet er ook veel geregeld worden. Ik heb veel ervaring als afscheidsfotograaf en ben in staat snel en adequaat tot een opzet te komen voor de reportage. Het is ook mogelijk om de uren fotografie te spreiden over diverse momenten van die belangrijke dagen.

Een aantal uitvaartverzekeringen heeft binnen de polis een vrij te besteden budget dat u ook kunt besteden aan een uitvaartfotoreportage. Klik hier voor een kennisdossier.

 

Alessandra Mignardi uitvaartfotograaf Stil Afscheid

Hart Pakket

€ 225,-

1,5  uur fotografie

15 foto’s

Afscheidsfilm met een lied

 

kies uit

Opbaring | Dienst | Kerkhof | Uitstrooien as

 

 

 

 

Inclusief 2 uur professionele nabewerking

 

Ster Pakket

€ 475,-

3 uur fotografie

± 100 foto’s

Afscheidsfilm met 2/3 liedjes

 

Tijdens en rond de dienst

Op het kerkhof of crematorium | Het laatste moment

 

 

 

Inclusief 4 uur professionele nabewerking

Diamant Pakket

€ 650,- 

5 uur fotografie

± 200 foto’s

Afscheidsfilm met 3/4 liedjes

 

Vertrek van thuis of elders en aankomst

Tijdens en rond de dienst

Op het kerkhof of crematorium | Het laatste moment

Samenzijn na de dienst / koffietafel

 

Inclusief 8 uur professionele nabewerking

Fotoboek

Mijn ervaring leert mij dat veel nabestaanden het heel er prettig vinden om zelf een fotoboek van de reportagefoto’s samen te stellen. Bovenstaande tarieven zijn dan ook exclusief een fotoboek.

Als u graag heeft dat ik het fotoboek samenstel, kan dat natuurlijk. U kiest dan het formaat (klein, middel, groot) en hoeveel kopieën u wenst. Prijzen vanaf € 60,-.

meer info

Voor een Hart Pakket ben ik aanwezig waar u het het meest prettig vindt, bijvoorbeeld bij de afscheidsdienst, de crematie of begrafenis, of de asverstrooiing. Ik zal 15 prachtige foto’s in hoge resolutie via we-transfer doorsturen met de afscheidsfilm.

Met mijn Ster Pakket ben ik drie uur aanwezig tijdens de aankomst bij het crematorium of kerk, de afscheidsdienst met eventuele sprekers; ik zal impressiefoto’s maken van bloemen en andere gedenken. U ontvangt circa 100 foto’s in hoge resolutie (in kleur, zwart/wit, of een combinatie) en de afscheidsfilm in een USB-stick.

Met een Diamant Pakket ben ik 5 uren aanwezig: bij de opbaring, de laatste momenten samen met uw dierbare, thuis of elders; tijdens de aankomst bij het crematorium of kerk; de afscheidsdienst met eventuele sprekers; impressiefoto’s van bloemen en andere gedenken; en uiteindelijk bij het samenzijn na de dienst/koffietafel. Ik zal daarna een USB-stick leveren met digitale foto’s (circa 200, in hoge resolutie, in kleur, zwart/wit, of een combinatie)  en een video (afscheidsfilm) met de foto's en de muziek gespeeld tijdens de ceremonies.

Met de afscheidsfilm blijven de herinneringen intact en wordt de uitvaart niet alleen een afscheid, maar ook een viering van het leven van de overledene. De zorgvuldig op elkaar afgestemde muziek en foto's brengen de emoties altijd weer tot leven.

De tarieven zijn inclusief selectie, professionele nabewerking en BTW.

Tulips, afscheidsfotografie